Bug 2001

Summary: paradigmegeneratoren takler ikke mwe
Product: Infrastructure Reporter: Lene Antonsen <lene.antonsen>
Component: REST/CGI (Interactive web)Assignee: Chiara Argese <chiara.argese>
Status: ASSIGNED ---    
Severity: normal CC: lene.antonsen, trond.trosterud
Priority: P3 - Within a week    
Version: unspecified   
Hardware: Macintosh   
OS: Other   

Description Lene Antonsen 2015-02-24 17:09:19 CET
paradigmegeneratoren takler ikke mwe.
http://giellatekno.uit.no/cgi/p-sme.sme.html

Eks:
Bel Canto
gii nu
Comment 1 Ciprian Gerstenberger 2016-01-20 23:26:11 CET
Faktiskt ville jeg ikke prøve å generere MWE. Det er umulig å vite
om inputten er ment som mwe eller som noe annet. Og det gjør lite mening å prøve seg til.

Prøv paradimgegenerering med en input som:
Mu namma lea Ciprian.

Er det "Mu namma", "Mu namma lea", "Mu namma lea Ciprian", "namma lea", osv
mulige MWE-kombinasjoner som man skal sende til generering?
Comment 2 Sjur Nørstebø Moshagen 2019-05-27 14:23:47 CEST
Changed from Ciprian to default assignee. Ciprian is no longer working in our groups.
Comment 3 Lene Antonsen 2019-05-27 14:42:28 CEST
Jeg er ikke enig med argumentasjonen, Her er det snakk om MWE som er i analysatoren, og som fungerer lokalt i min maskin. Jeg forstår ikke hvorfor disse ikke skal kunne fungere i cgi-tjenesten også

dsmeNorm 
Bel Canto+N+Prop+Sg+Loc
Bel Canto+N+Prop+Sg+Loc	Bel Cantos

MWE som ikke er i analysatoren, blir selvfølgelig avvist:

dsmeNorm
Mu namma+N+Prop+Sg+Loc
Mu namma+N+Prop+Sg+Loc	Mu namma+N+Prop+Sg+Loc	+?